kabak tadı

Günlerdir, kabak çekirdeği hakkında düşünmekteyim. Bu kabak çekirdeklerini yemesi çok zevkli aynı zamanda prostata da iyi geliyor. Peki ama bu kabak çekirdekleri nerden çıkıyor. Kabağın içindeki çekirdeklerse bunlar eğer, bu kadar fazla tonlarca kabak çekirdeği olması için bin tonlarca kabak olması gerek ve bu da bin tonlarca kabağın ekilmesi demek zaten kabak çok kullanılan bir şey değil memlekette ve pahalı da değil tarlacılar - çiftçi- neden kabak eksin. çekirdeği de para etmiyor ki zaten. Bu yüzdendir ki bu kabak çekirdeklerinin başka bir olayı olduğunu düşünüyorum. Amerikanın üzerimizdeki bir oyunu olabilir. Dikkat etmek gerek.

1 pabuç bağcığı:

phoenixia 10/14/2006 1:33 pm  

kabakları küçümsemeyelim.. tatlısından ziyade kemanesinin olduğunu unutmayalım.. peki peki kurutulmuş çiçek görünümünde satılan-vakkoda felan- kokulu şeylerin içindeki kabak çekirdeği görünümündeki şey gerçekten çekirdek mi..

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP