Kadınlar Dünyaya Daha Yakın

"Doğurgan" kadınların dünyaya daha yakın olduğu konusunda tartışmalar hızla sürüp giderken, bozuk parayla oynayan serdar merkeze şunları iletti:
"Burada müzikler oldukça sürreal ve filmler, sadece yalnızlık dramını ele alıyor. Geçenlerde bir gencin yolda tek başına giderken boğazını kestiğini gördüm.Acı bir sahneydi. Herşey karanlık. ütopya olmayan bir durum sözkonusu. "
Daha sonra merkezde, doğurgan kadınlar hakkında çıkan şiddetli tartışmada bir kişi yaşamını yitirdi. Yaşamını yitirmeden önce delikanlı şunları söyledi:
Kadınlar hep çocuklarını seviyorlar, bu yüzdendir ki erkeklerini de seviyorlar, lakin ünlü sanatçı Bedri Baykam'ın dediklerini burda yinelemek ihtiyacı içerisindeyim "Evet anlaşıldı, bu kız öyle hızlı vur-kaç birkaç gecelik harem eğlenceliklerimden biri kesinlikle olmayacak." üstad bedrinin söylediklerinden çıkardığımız şey şu ki kadınlar çocuk doğuruyorlar. Etraf gayrimeşru veled tabiri caizse piç kaynıyor. Ve burada huzurunuzda ben de piç olduğumu deklare ederim..."
Delikanlı bu sözleri söyledikten sonra malesef yolunu şaşıran kötü niyetli çin icadı tarafından yaşamını bizlere ömür etti.
Bugün hepimizin en hoşnutsuz, Kibriya'nın en hoşnut olduğu gündür.

0 pabuç bağcığı:

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP