Fil seksi sembolize eder mi?

Alkol acayip kafayı dinginleştiriyor durumuna göre. Mesela ben geçen gün çok içtim yine acayip kafam dinginleşti. Ama yine söylemek gerek ki alkol bütün kötülüklerin anasıdır. Aynı zamanda alkolle birlikte eski şeyler de hatırlabilir ki böyle olunca deve denilebilir şahsa. Develerin hafızası çünkü acayip bişi. Bir de kargalar var ki onlar 150 yıl yaşıyorlar. MEsela benim balkonuma gelen bir karga var ki atatürkü görmüş acayip birşey. Yani karga dediğin aslında bir zaman makinası. Bin içine git.Karga amblemli şirketlerde de böyle bir takım dedikodular dönüyormuş zaten. MEsela Yeditepe Üniversitesinin simgelerinden birisi kartal ama kargaya benzetenler de var. Bu durumda yeditepe üniversitesi de bir zaman tüneli olabilir. Oh.disko disko.
"Zaman kötü, Türkiye nereye gidiyor böyle!" diye endişelenmeyin gidin bakkalınıza bir tane sulu göz adlı sakızdan alın gülün eğlenin. Fakat sakızı çiğnerken unutmayın ki Eternal Sunshine of Spotless Mind adlı harika filmde de Lacuna Inc. kurtulmak istediğiniz anılarınızı siliyor. Lost'da da Dharma İnitiative var. Onlar da manyak.

0 pabuç bağcığı:

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP