sevgi ve aşka dair

ahmetaltanvecandündarvari başlıklı bu post, özel istek üzerine yazılmıştır. aslında uykum var ve ipodum da var ama böyle bi yazı yazmak gerekti işte bi şekilde. bi bir. bibibibibi. pipi.
çocuk doğurmak isteyip de doğuramayanlar da bu yazıyı okuyup feyz alabilirler böylece belki evleri daha güzel kokabilir.
samimi bir yazı olmadı. neden
... üç nokta
sevgi olmadan aşk oluyor mu? yıldırım aşkı diye birşey yok sanırım. ama bazı insanlar nasıl oluyor da dadadadadat diye aşık oluyor anlamıyorum. (biraz samimileşti bak) aşk için de aşkı yaşamak lazım yoksa aşkın bi bir anlamı yok bi bi bi bir. öyle kuru kuruya aşık olunmamalı. birşeyler yapmalı aşk için. yapmazsan inanmazlar senin aşık olduğuna. kızlar daha çok inanmazlık yapıyor erkeklerin aşık olmasına. saat oldu mu sana üçbuçuk.

0 pabuç bağcığı:

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP