45 ve 37 Kardeşleri Macerası 1

Yolda giderken, gürültülü sokaktan gelen zekimüren tınıltılı müziği duyarak hüzünlenen ve bu yüzden gözü yaşaran kıza gıptayla baktı. Kendisi ağlamaktan bi haberdi çünkü.

54T45 uzun ama yorucu olmayan bir yolculuk sonrası bu noktaya gelebilmişti. Amacı kısa bir süre içinde insan duyguları hakkında yeterli bilgiyi toplayarak merkeze geri dönmekti. Merkez ise kaçıyordu. Bu yüzden işi hem tehlikeli hem de zordu.

Çok uzaklardan onu yollayan ailesi, 54T45'e 45 diye hitap ediyor çok uzaklarda. Çünkü çok uzakta ailesinin 38 tane daha veledi ve 45'in de 37 tane daha kardeşi var idi. idi.

idi.45'in geldiği yerde - çok uzak bir yer- varlıklar,2006 senesinde algılanan varlıklar gibi değil. Varlık çok daha farklı birşey. Aslında o uzakta bütün herşey varolmayla alakalı ama varolmadan. Şöyle ki, 45 ve 37 kardeşinin olduğu uzakta ve zamanda (çünkü uzak olunca zaman da farklı oluyor) varolma biçimi düşünsel. Aslında günümüzün şartlarına göre hiçbir şey var değil ama düşünsel ve rüyasal anlamda günümüzün şartlarından çok daha fazla şey var. Orada 45 gibi toplam 54500354487 daha varlık var. Ama bu varlıklar insanlar gibi değil daha farklı.

45, zekimüren'li ve ağlamaklı gününde daha farklı duygulara da rastladı ama bazılarını toplamadı. Toplamak, bir nevi psikanalizdi 54500354487 varlığın olduğu çok uzakta.Tam da bu sebepten çok derinlere inen duyguların hepsini bir günde toplamak istemedi.

Zaten varlıksal nedenlerden her gün herkesin varlığı parçalayıcı şerbetçiotu içtiği çok uzak yerde, herşey çok da önemli değil.







powered by performancing firefox

3 pabuç bağcığı:

indis 1/06/2007 8:37 pm  

sevgili öykü yazarı,

45 in uzaktaki maceralarına devam edeceğini umuyorum. acaba 45 uzaklarda hiç bir şeyin önemli olmadığı düşüncesini, bazı şeylerin önemli olduğu yönünde değiştirecek mi, duygu toplamakta kullandığı süngerin kapasitesi bir gün dolacak mı, dolduğunda yansıtma teknolojisine haiz mi, kardeşleri ve ailesi onu özlüyordur onlara nasıl kavuşacak, ya merkeze hiç dönemezse o zaman uzakta yaşamaya alışabilecek mi, uzakta daha çok zeki müren dinlemek zorunda kalabilir o zaman tepki verebilecek mi... merak ediyorum doğrusu.

alice in wonderland 1/08/2007 7:00 am  

"Merkezden binbaşı Tom'a, beni duyuyor musun?"
:-)

Ben 1/09/2007 2:26 am  

Ailesinin 38 tane daha cocugu var ise 45'in 38inci kardesine ne oldu? Hicbir sey var degil ise bu sorunun da cevabi yok mu? Dusunsel ve ruyasal varliklarsa elle tutulup sayilabilirler mi? Sayilamazlarsa 54500354487 daha varlik oldugu nasil biliniyor? Soru isaretleri ucusuyor. bu gece uyku tutarsa iyi...

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP