cracked shaft

iki gün önce önemli birşey oldu.

aslında o gün yazmam gerekirdi ama çok kıymetli canım yazmak istemedi. sonra insanlar geliyor mesela resimleri değişiyor cartcart. chemical brothersin güzel bir şarkısı var. çok meraklı insanlara acaba bu şarkıyı yazarkenki kullandıkları kalemi merak ediyorlar mıdır?mıdır. hadi merak etmeyi geçtim acaba o kaleme çok para verecekler var mıdır?mıdır. vardır tabii saçmaladım bende. ama mesela chemical olmasın başka abuk sabuk bişi olsun. acaba onu da isterler mi almak. aslında maliyenin sitesinden ucuza bişiler alınabilir. maliyetinin altına da alınabilir maliyenin sitesinden. maliyetin altı kirli. beuys nereye gitti. hakkı devrim bu yazıya kızdı. eşek oğlan doğurdu derdi annem bana neden ama hatırlamıyorum. uykum var baya. sigaraya başlayacak duruma gelip paket almam mı?ne saçmalık. neden?sinir sabır. mavi boğazın yazması gerek artık. ne o öyle. ekim isimli birisi var, başka birisine kızmış. haziran ayında eylüllerin evinde, ama kasım ayına kadar sinirlendiğini söylememiş. sonra birsonraki eylülde gidip söylemiş. bessame mucho.

real age diye bi site var. diş ipi kullanmayı seçerseniz daha uzun yaşıyorsunuz. aslında bu site nekadar yaşayacağınzı söylüyor. o yüzden biraz hile sizi bir kaç yıl daha uzun yaşatır. belirtmek isterim. ve sünneti müekkede yi unutmayalım.



2 pabuç bağcığı:

Anonymous,  2/08/2007 12:51 am  

Yazarsa Mavi Boğaz güzel bir nickname olabilir(di). Ama Mavi Boğaz Nisan ayına kadar para biriktirsin bari, ne yapsın, kızmanın faydası yok anlaşılan, delilik de bir sanat belki:-))

defluo 2/08/2007 8:29 pm  

akıyorsun.sen de.anlamdan anlamsıza.anlamsızdan anlama.anlamadım.anladım.mulak muğlak.güzel bir kolaj.meraklısına.

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP