Neşe arayanların yeni adresi

Bazı insanlar sürekli sıkıntılılar. Ne yazık. Sürekli sıkıntıyı çekmek ayrıca bir mazoşizm olsa gerek. Öte yandan bazı kadınlar var ki en taktire şayan kişiler bunlar güzelliklerinin farkında olmadan davranışlar sergilerler. Mesela çok şık bir bluz giyerler ama bluzun düğmesi açılmış ve memişleri gözükmüş mü farkına varmazlar. Veya mini etek giyip bacaklarını rahatça diğer sandalyeye uzatırlar. Bu kadına aşık olunabilir. Hep if li cümleler kuralım. içki içelim. Geçenlerde bir bresson fotoğrafındaki aşk mitingin birinde vücud bulmuş. Sevişmiş kumrular gibi gençler. Kim demiş?Sevişmek seks demek değil ey allahım. allahım allahım.
Mitingler oluyor sağda solda. Yaşasın mı politika?Birisi de sokrates'in savunmasını okusun. Thats really what I think oh by the way which one is pink?
Millet neşeyi unuttu vallahi. Hadi birisi de çıkıp sarkastik şakalar yapsın. bebek ağlarken dada dada desin akım yaratsın. dadaca yaşarken ölsün gitsin boksor dövsün.
boksör. sumo güreşi yapılabilir. yelkene binilir. İşte bağışına kurban olam türk bayrağına sarılam türkiyem, asıl sorun burda nerde sizin akımınız?nerdeee.
Neymiş efendim;millet mitingde orduya destek vermiş, yok neymiş demokrasi ayıbıymış. Günümüzde olan şeylere duyarsız kalmayalımmış. Fuck all.
Yaşasın neşe. Neşe akımını başlatmak için yandaş arıyorum buyrunuz. Neşe için ayaklanalım.
Neşemizi yedin ey recai aldın beni benden ey abdullah diye haykıralım sokaklarda. En başta ben yürürüm söz.

6 pabuç bağcığı:

Ben 4/30/2007 11:44 pm  

ben de en arkada yürürüm ki yolun basinda ayrilmaya karar verenleri toplayayim, sahipsiz kalan beyinleri ve kalpleri toplayip, sahiplerini bulayim.

thelunatic 5/01/2007 12:08 am  

yaşasın ben katıldı. Hem de en kilit noktadan.
Haydi bakalım

Melmoth 5/01/2007 12:24 am  

thelunatic, disneylandin sahibi gibisin.

alalim surreal topumuzu, gidelim bir sinema salonuna soyle gece yarisi seansina, film donsun, biz de topla beraber donelim sabahlara kadar.

ickiler de benden.

Elsa 5/01/2007 12:25 am  

ben de yürürürüm, koşarım bile. söz vallahi.

thelunatic 5/01/2007 12:28 am  

tamam kitleyi topluyoruz.
12 seansında bir komedi filmine gidip arada ve çıkışta çok zıplayan toplar eşliğnde neşe buluyoruz haftaya.

indis 5/01/2007 11:24 am  

10 numara akşam sefası

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP