tencere dibin kara benimkisi senden kara

Kuzey cazı acayip bişi. Adamlar gerçekten sıkıldıkları için yaratıcı oluyorlar sanırım. Kuzey filmleri de öyle korkutucu. Bir ara bi adam vardı belki hala da vardır, rüzgarın sesini kaydediyordu önemli birşeydi bu rüzgarın sesini bir takım araçlar yardımıyla kaydedip sonra onları müziksel bir forma sokmak. Kızın teki var sanatçı ve email atarken ismi "best best" gözüküyor. Egoya bakınız efenim.en iyinin de en iyisi kendileri. Varsa eniyinin-eniyisinin-eniyisi beri gelsin. Ben zannetmiyorum. YAbanı otlar savaşı adlı kitabında bir başka sanatçı şöyle bir kelamda bulunmuş ki kutlamak isterim: cimlerin kolonisine karsi devrimci cicekler.
haydi birleşin.

4 pabuç bağcığı:

alice in wonderland 5/04/2007 11:54 am  

Jan Garbarek 'Dis' adli albumunde ruzgar harpi kullanir. Norvec fyordlarinin tepesinde kaydedilirken yerinde canli dinlemek isterdim.
Yabani ciceklerin direnisi surecek!

thelunatic 5/04/2007 11:57 am  

haydi bakalım . neşe yürüyüşüne

serap ocaklılar 5/04/2007 1:36 pm  

sana e.s.t hediye edeceğim öyleyse.

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP