tırnak makası


çok zaman olmuş. bu sırada taslaklarım otomatik kaydedilmeye başlanmış. birşey yazma özrü kazanmışım.insan özür kazanmaya görsün hemen arkasına saklanıveriyor. zaten hep birşeylerin arkasına saklanmıyor muyuz ha? evet ulu mamba. itunes zaman zaman kısmen çalışmayabilince kahve yapıp baş ağrısı gidermeye çalışırken neden sonra bilgisayar başında duruyorum ki?
acep format mı atmalı. bu bilgisayar terimleri üzerinden teoriler üretme heyecanına kapılan insanlar var ki bu demode olmuş bişey artık. reset, restart. yapmayın a dostlar, elele elele olun çocuklar kolkola kol kolaaa durun çocuklar. bir bahar bırakın biz çocuklaraaaa. lalalla
bu şarkıyı bulup bana yollayana taam 5 ytl veririm. bu bilgisayar terimleri teorisine "task manager" i da eklemek istiyorum. acayip bi laf. of.
duş almaya davet ediyorum kendimi.

8 pabuç bağcığı:

justine_therese 6/23/2007 5:52 pm  

alırım 5 ytl'yi, hiç acımam...

Anonymous,  6/24/2007 12:39 am  

evet çok zaman oldu.

thelunatic 6/24/2007 12:46 am  

yaşasın anonim olmaca.
:D
gizli işler.
justine trt ankara çocuk korosu!

justine_therese 6/24/2007 2:01 am  

yok sana trt ankara çocuk... misafir umduğunu değil bulduğunu dinler...

Anonymous,  6/24/2007 2:24 am  

zaman herşeyin ilacıdır alışırsınız...

Anonymous,  6/25/2007 12:30 am  

organize işler bunlar

bitterelixir 6/25/2007 9:23 am  

gece tırnak kesmek uğursuzluk getirir derler.. bir dunya bırakın biz çocuklara şarkısını söylerken tırnak kessek bu post a uygun olur mu?

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP