başlık başlık altına


çirkin gülüşlü kızlar, kepçe kulak siyah gömlek bağrı açık heybetli-heybetsiz erkekler, arabada dans edip şarkı söyleyen sonra gözgöze gelince kahkaha atmayı şiar edinen işveli kızlar, kadınlar, şişman kadınlar, elele tutuşan aşıklar, kavga eden aşıklar, yan gözle bakan ama eli sevgili de kadınlar, dookie, funk to funk, akepeye oy veren taksici, gündüz de 5 milyon yazıyo abi.
sınırlar çok ince. heran herşey olabilir, bir bakmışsın ağlıyorsun bir bakmışsın kahkaha.
bu yüzden aslında herkese bravo dayandığı için. bravo size diye kola reklamına bravo.
life is life adlı şarkıyı bana yollayana bravo. ayy.
mehmet burda, yanında colin'ini de getirmiş. işin aslı şu " gerçekten", rasyonalizm ölmüş yaşasın post rasyonalizm. kimse mantığı sevmiyor. çok az kişi yada. akıl fikir versin allah lafını çıkarana bir gerdan vericem. gelsin öpsün.
anadolunun böğründen gelene de selam olsun buradan. canım insanım.
akan suya set çekenler birgün o seti kurmak için harcadıkları vakitle aslında bir ülke kurabileceklerini farkederlerse eğer bir duble içsinler.
hatalıysam arayın

2 pabuç bağcığı:

Anonymous,  7/10/2007 2:55 pm  

live is life

thelunatic 7/10/2007 4:14 pm  

melamin sen de kimsin?çık ortaya

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP