kadın gibi kadın


Kadınları çok seviyorum diyince, bazı kadınların bir durası geliyor. sanki sevince yanlış birşey yapıyormuş gibi.
memelerine popolarına bakmak ayıpmış gibi bir de laf etmezler mi? asıl ayıp budur.

bahar ayı geldi neyseki daha çok meme daha çok popo görünür oluyor bu zamanlarda, bir de aşk havaası oluyor ne güzel ne güzel..

ama anlayamadığım birşey var, o da çoğu kadından duyduğum "erkek yok" lafından sonra nasıl oluyor da kadınların bu kadar artist (meali sanatçı-oyuncu) olabildiği.

utanmali meli biraz insan olan yahu.

dur hele bir bak aynaya.
dön bak aynaya bu sen misin hatırla isimli saçma şarkıyı bütün sevenlerime gönderiyorum.

Bu arada kadın ve dişi ayrımında çağ atlamış biri olarak bir de female nedemekiş onu burada belirtmek istedim:


ADJECTIVE: 1a. Of or denoting the sex that produces ova or bears young. b. Characteristic of or appropriate to this sex; feminine. c. Consisting of members of this sex. See Usage Note at lady. 2. Botany a. Designating an organ, such as a pistil or ovary, that functions in producing seeds after fertilization. b. Bearing pistils but not stamens; pistillate: female flowers. 3. Having a recessed part, such as a slot or receptacle, designed to receive a complementary male part: the female section of an electrical outlet.
NOUN: 1. A member of the sex that produces ova or bears young. 2. A woman or girl. 3. Botany A plant having only pistillate flowers.
ETYMOLOGY: Middle English, alteration (influenced by male, male) of femelle, from Old French, from Latin fmella, diminutive of fmina, woman. See dh(i)- in Appendix I.
OTHER FORMS: femaleness —NOUN
SYNONYMS: female, feminine, womanlike, womanly, womanish, effeminate, ladylike These adjectives mean of or characteristic of women. Female categorizes any living thing by gender or sex: the female population; a female kitten; a female plant. Feminine refers to what is considered characteristic of women: feminine intuition. Womanlike applies to qualities of a woman: womanlike resolve. Womanly describes qualities regarded as becoming to a woman: womanly sympathy. Womanish suggests qualities associated with or suggestive of women: womanish attitudes. Effeminate applies to men who exhibit attributes traditionally associated with women: an effeminate actor. Ladylike applies to what is regarded as befitting refined or well-mannered women: ladylike manners.



fotoğraftaki kadın da çılgınlık değil de nedir?

8 pabuç bağcığı:

postmoda 4/16/2009 10:25 am  

http://theenglishmuse.blogspot.com/2009/02/who-is-more-beautiful.html

seninle aynı fikri paylaşanlardan sadece biri :)

Anonymous,  4/20/2009 4:34 pm  

altın oran açısından incelendiğinde gerçekten de kusursuza yakın bir güzellik.bir yandan da yaşı yaşıma uygun,olgun bir hanımefendi kendisi.

ali

Anonymous,  4/20/2009 10:16 pm  

52
ali

thelunatic 4/21/2009 12:03 am  

ali burda ne işin var?

Anonymous,  4/21/2009 10:19 am  

bu bir soru mu yargı mı

ali

BettyBlue 5/03/2009 9:47 pm  

Monica Bellucci (:
O bi melek (:

thelunatic 5/04/2009 12:55 am  

ali, soruydu.
witch, (: gülücük mü üzüntü mü? :) :( (: ):

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP