ciddi yazı


uzun bir zaman sonra ilk defa uzun bir motosiklet yolculuğu yaptım. çok sis gözüme gözüme girdi. ondan sonra kaskın vizörü de sürekli nemlendi.lakin, bu blogda bu kadar kısa yazıp başka konuya geçmek artık bazıları tarafından sevilmediğinden dolayı bu konuyu burada kesmem gerekiyor.
Şimdi daha ciddi konulardan tanrının neden bizi var ettiğine dair fikir telakkisinde bulunmak isterim. umarım hoşnut bırakırım kendisini (tanrının).
tanrı yoktur. tanrı biziz, tanrı içimizde. pazarlama kitapları başlığı tadında bir kitap yazmak istiyorum bu da ayrıca bir gayriciddiyettir. dikkat edile.
evet.
tanrı'ya isyan ederken geçen günlerde bazı nedenlerden dolayı, farkettim ki aslında isyan edilen şey ne tanrı, ne de isyan ettiğim/ettiğimi sandığım konu veya konular. İsyan'ın kaynağı isa. İnsan insan olalı isa gibi birini görmedi.

bu ne saçmalık. yapamayacağım.

0 pabuç bağcığı:

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP