bu bir başlık değildir.

hepimiz savaşçıyız. o elime silah almak istemiyorum diyerek, askerden entellektüel (ordudan hatırladığı hapishane kaçış film, dizi ve edebi eserlerinden yararlanarak kaçmaya çalışan entellektüel delikanlılar) biçimde kaçmaya çalışan cihangir kafe gençleri de dahil olmak üzere, hepimiz birşeylerle savaşmıyor muyuz a dostlar?
an itibariyle muhterem, tnt de açık olan mavi ay dizisini izlemek suretiyle kahvenin telveleri tellerine kaçmasın diye uğraş veriyor. teller, diş. diş, teller. akrostiş buna denmez. o başka birşey.

Bir başkası başka şeylerle uğraşıyor olabilir. bidona su doldurmak olabilir bu, metaforlarla uğraşmak olabilir, saçma şeyleri ciddi ve duygusal şeylerle bağlamaya çalışmak olabilir. olur da olur.

şu kadında hoşmuş be, mavi aydaki, bruce'un yanık olduğu. 80ler falan ama hoşuma gitti valla. nedense ceketinin kollarını sıyırmak zorunda ama. ceket te mor!. erkek modası ise hiç değişmiyor. yine aynı takım elbise şekli. harika.


ben diş tellerimi yıkamaya gidiyorum.

1 pabuç bağcığı:

Anonymous,  7/28/2010 2:22 pm  

aldırma gönül aldırma - Non-anonymous

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP