Halı altı

Kirleri sürekli halı altı eden insanlara duyrulur. Bayram temizliklerinde veya buna benzer büyük temizliklerde o kirler ortaya çıkar sizi üzer. Açıklama yapmak zorunda kalırsınız. daha önce açıklama yapmamış olmanız sizi daha da suçlu duruma sokar. Daha zor duruma düşersiniz. Daha zorlanırsınız. İçiniz acır.Sonra psikolog gerekebilir. Yani kıssa ne burda?Kirleri halı altına süpürmeyelim.

3 pabuç bağcığı:

indis 1/02/2007 11:49 am  

bi de halının altında uzun süre kalan bi çok kir güç birliği yapar ve bir "toz canavarı" olur..sen halıyı kaldırdığın anda üstüne doğru yürümeye başlar, cas cas bağırır, çağırır, ağzından salyalar akar, halbuki küçük küçük küçücük tozlar yani küçük böcecikler viik derler biter..

Ben 1/03/2007 12:30 am  

Kirleri hali altina süpürmeyelim de ne yapalim? Hali yikama makinalari hali alti kirlerini de biz fark etmeden temizlemiyor mu? Ya da sakladigimizi sandigimiz kirler temizlige gelen kadin tarafindan kesfedildiklerinde "bu kirleri temizlemek gorev tanimimda belirtilmemis, ben en iyisi hic dokunmayayim" mi diyor.
Hergun ugrasacagima atarim halinin altina kirleri, zamani geldiginde teker teker "viiiik"letirim...

thelunatic 1/04/2007 6:02 pm  

halı yıkama makinesi de olur. ama o da pahalı. yani etraflıca bir temizlik için sıkıntı çekmek gerekiyor. temizliğe kadın gelemiyor bu halılara hem.
olmaz öyle viiklemek.

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP