beyin bilir

Duyguların da beyin tarafından kontrol edildiği ortaya çıkmış. Bu "kalp" denilen şeyin,hiç bir anlamı olmadığı anlamına geliyor kan pompası olması dışında. Ve akıl denilen şey beyindeyse eğer ve duygular da beyindeyse bu enteresan birşey. o yüzden "kalpsiz" dememek lazım artık insanlara. Ve duygusal olanların da psikiyatra falan gitmesi lazım gelebilir.

Einstein'ın beyni de zaten şuan saklanıyor bir labratuarda. Bu beyni kıskanan ve kendisinin olmasını isteyen bir adamın başından geçenlerle ilgili bir film, hikaye vebenzeri bir şey olması gerekiyor. Burdan yetkililere sesleniyorum.





4 pabuç bağcığı:

Ben 4/16/2007 12:56 am  

Yani sevgi, ask konulu olaylarda imaj olarak kalp yerine beyin mi kullanilmali?
Mesela sevgililer gününde her yeri kirmizi sirin kalpler yerine beyazimsi beyinlerle donatsak nasil olur.

Elsa 4/17/2007 2:11 am  

ben bilmem beyin bilir.

thelunatic 4/17/2007 12:18 pm  

bence harika fikir sevgililer gününde heryerin kalp yerine beyinle dolması.hatta beyin dolması. herkes şirinlik peşinde herkes kırmızı olsun pembe olsun ay çok şeker olsun istiyor. herkes birşeyleri görmezden geliyor. yaşasın beyin. ayrıca sevgi ve aşk konulu imajlarda kalp kullanılmaya devam edilebilir buyurmuştur s.a.v. lakin demiştir bir başka sav, mübağlaya kaçmamak lazım gelir.

Anonymous,  5/09/2007 12:09 am  

'yürek arzunun organıdır' çünkü istem dışı çalışır.her atışında duyulan elimde değil elimde değil sesidir.

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP