Erdoğan bugün Erkan mumcuyla görüşecek. Mumcu'yu sevmiyor aslında Erdoğan lakin cumhurbaşkanlığıyla alakalı olduğu düşünülen bu ziyaret erdo için önemli falan filan. neyse ben şimdi şunu merak ediyorum. erdogan erkanın ofisine gidecek ya, o ofiste teke tek görüşecekler herhalde ne tayyibin asistanları vb. ne de mumcunun asistanları vb. olacak. peki ama erkanın odasının güvenliğiyle ilgili nasıl emin olacak tayyip? mesela ya ses kayıt cihazı koyduysa erkan bi yere. e tayyibin adamları görüşmeden önce odayı da inceleyemezler çünkü hem ayıp olur hem de mumcu izin vermez yani. e neolacak. bilemiyorum ben.

1 pabuç bağcığı:

indis 4/18/2007 11:07 am  

ne oldu biliyo musun? tam da tahmin ettiğin gibi mumcu gizli kamera koymuş gömlek cebine ve herşeyi kaydetmiş. yarın basında yer alıcak. ayrıca utube a da video göndermiş. erdo nun yanağından makas alırken ki sahneyi. bi de ayıp sözler söylemişler birbirlerine ailelerde karışmış işin içine, risaleti çağırmışlar olaylar üzerine.
www.youtube/mumcudanerdomakası.com

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP