Serkan Özkaya

"Dünyaca tanınmış" çağdaş sanatçımız Serkan Özkaya'nın "sanat eseri" bir başka gazetenin daha kapağı olmuş Türkiye'de yaratmış olduğu Radikal'den sonra..

Serkan Bey'in amerikan gazetesi courier journal'ın önkapağına yaptığı eser sonrasında gazete okuyucularından birinin yorumu da aşağıdaki gibi olmuş.


Art is in the eye of the beholder...my daughter is 6 years old and has the capacity to trace the front page in the same manner as was done be this "artist." Please tell me that my subscription did not pay for this tracing in the form of a commission for this "art." This is the end result when a monopolistic entity such as is The Courier-Journal is left to interpret what is art and what is a 6 year old's tracing...

bu arada belirtmek gerek ki, courier journal, aklını da kullanarak bu tırnakiçinde sanat eserlerini de parayla satıyor .
arzu eden Serkan Özkaya'nın imzalı gazete sayfasını 100 dolar karşılışığında evinin duvarına asabilir.
http://cjstore.myshopify.com/

3 pabuç bağcığı:

Anonymous,  4/15/2009 12:14 am  

andy warholun m. monroe gibi ünlü fotoğrafları da tıpkı üretim.şimdi buradan andy warholun yaptığı sanat da s. özkayanın başı kel mi denilebilir ya da güzel kardeşim her şey tadında güzel, birinci yapmış ikincisi baymış denilebilir.bir de mecra değişince orjinal mi oluyor? hele de mecra kitle iletişim aracı olduğunda toplum için sanat mı oluyor?soru işareti var da soru sormuyorum. bana ne. konferansalarda soru sormak için el kaldırıp iki saat ahkam kesen beyler bayanlar gibi ahkam kesesim geldi de.

thelunatic 4/15/2009 9:48 pm  

sayın kültür yöneticisi anonim; ne dediğiniz anlaşılıyor da ben nediyeyim bilemedim..

Anonymous,  4/20/2009 4:24 pm  

nerden bildiniz kültür yöneticisi olduğumu.konferanslar,sergiler,dergiler derken hiçbir şey yetmemeye başladı.bundan böyle pelinle birlikte kişisel blog sayfalarına da el atmaya karar verdik.diğer ananonim yorumcu da pelin olabilir hatta.bu posttaki komentim benim ilk ahkam kesişimdi zira.

ali

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP