Hırsbürüm



Kadınların, eski veya yeni, ki daha çok eski sevgiliyle olan münasebetlerinde, akıllarında kalan en önemli cümlelerden biri olan "seni benim gibi kim sevebilir" lafından itina ile rahatsızlık duymaktayım. Şişmiş, kadın-analık güdüleri böyle mi zavallı adamcağıza zerk edilmek suretiyle kafa karıştırılır yahu?

Mesela, umarsız, özgürlük düşkünü erkek, ilgisini azaltınca kadına ve ayrılık kornaları çalmaya başlamaya yakın, kadın kişinin öncelikli hırsı, adamkişiye karşı fütursuz bir hırs bürüme oluyor - özellikle gençlerde - Ardındanda, kadın kişi, kendi sevgisini kimsenin o adamkişiye veremeyeceğini hem kendisine hem de adama inandırmaya çalışmaz mı? soru? Canhavli (musevi kökenli işadamı) ile yoğun duygusal tepkimeleri sevelim lakin. Bu da can, o da can.

Kadınlar, erkekleri hep kendileri en çok, en güzel seviyor diye adamları inandırmaya çalışmasınlar derneğine üye alımları başlamıştır.

6 pabuç bağcığı:

Elsa 5/05/2009 12:04 am  

aa o fotograftaki ben miyim? sonunda hayal ettiğim üne kavuşuyorum sanırım sayende. :)

yalnız böyle ateş püsküren ve genç kadın kişilerinden bahseden bir yazıda fotografını görünce insan ister istemez üstüne alınsa mı alınmasa mı diye düşünüyor. tabi ben sevgili arkadasını ve sevgili sevgilimi, 'seni benden cok daha güzel sevenler, mutlu edebilenler olur inşallah' arabeskliğinde sevdigim için alınmama gerek yok biliyorum.

bak havalar da düzeldi, bir gece gel de yine bizim okulun bahcesinde içelim, sohbet edelim.

jazzy cat 5/05/2009 10:27 am  

ben o derneğe üye olurum.
hemcinslerimin eğitime ihtiyacı var.

selcan,  5/05/2009 1:21 pm  

"Seni benim gibi kim sevebilir" nasıl bir cümleciktir ki kadının kendine ol(may)an güvenini föşürt diye erkeğin gözüne sokar!

Ben olsam kıskanma seni de seven cok olur be güzelim demek isterdim...

Derneğe bir üye daha eklendi!

indis 5/05/2009 10:53 pm  

can havli durumu böyle dernek kurarak atlatılamaz çünkü bu can havlidir. koyun un boynunu kestiğinde istem dışı koşmaya başlamaz mı, işte böyle bir şey... bu işler ince işler ve dernek kurarak çözümlenemez sayın the lunatic. bir de iş işten geçtiyse, herşey bittiyse, kadın da "seni benim kadar kimse sevemez" dediyse, hoşgörmek ona dernek rozeti uzatmaktan daha erdemlidir.

veeeeeeeee bu şarkıya ne demeli "sevemez kimse seni benim sevdiğim kadaaaaaaar, liililili"

merve 5/07/2009 4:36 pm  

yaw adamin kafasi karisacagi varsa, zaten karismistir, zerk etme olayi yanlistir, kimse hic bir erkege zorla birsey zerkedemez hele bu cumle bence en nefret edilesi cumledir, cunku herkesin ask anlayisi,dozu,derecesi farkli oldugu gibi, algisi da farklidir. yani herkes kendine gore cok cok cok, asiri sevebilir ve ondan cok sevecek de yoktur:) dolayisiyla bu dernek tutmaaaazzzz..... +hic bir adamcagiz zavalli degildir... zavalli mi? pohhhh...hahah

thelunatic 5/07/2009 11:04 pm  

elsa, fotodaki sizsiniz evet, güzel bir gecenin belli olmayan bir fotoğrafı, belli olursa erkek adamı bozar biliyorsun..bir gece daha yapalım söz.
esra, değerli katkın için teşekkürler, dernek içinde kadın olması çok önemli.
selcan, kadınların kendine ol(may)an güven meselesi hakkında bir yazım olacak pek yakında. çok acayip feci önemli bir mevzuu.
indis, kalbimizdeki hoşgörü kapısı herkese açık, bütün kadınları hoşgörüyoruz. ama derneğimize dokundurtmam.
merve, kadınların erkeklerden daha zeki olduğu gerçeğini kabul ediyorsak eğer, o zorla zerketme, çaktırmadan zerketme, hop oldu da bitti maşallah şeklinde zerketme olur, olacaktır. +çok sevsinler az sevsinler, algıları farklıdır tamam kabul ancak, deklarasyonda biraz düşünmeli havva yavrusu. değil mi?

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP