Caravan

sürdürülebilirlik en önemli şey bu sıralar haberin var mı ey panda oyuncağı?
blog ve yazı yazmak benim sürdürülebilir kılamadığım şeylerden biri sanırım. bu pazarlama trüklerini de özel yaşamlarında uygulamaya çalışanlar da ivrenç geliyor zaten.

aklımda biton şey vardı oysaki şimdi gitti. bir şarkı var o geldi ama. mesela o şarkıda diyor ki: "where is my mind".
kadın milletine geçiş yapıcam buradan (london diary). kadınların engellenemez öngörüsü hayranı olduğumu belirtmek isterim. adem, adem olalı, böyle bir işkence görmemiştir kadından gördüğü kadar sanırım. kasıt: dişi.
Pervasızlıkta sınır tanımayanlar; öngörüde en "bu işin piri benim, 23 adet (yazıyla yirmiüç) cinim var en iyi falı ben bakarım" diyenleri bile sollamaya görsün. gözlerim zaten büyük, daha da açılıyor.
kadınların öngörüde bulunması yasaklansın, hazır bakanların bakanı, birçok şeyi yasaklıyor, buradan da sesimi duysun, hayırlı olsun diye pankart açsın. Pankart şöyle olsun: "Çok güzel kadınlar İstanbul'umuza hayırlı olsun" (cümle bozukluğu kendindendir! alaka benden)

Ayrıca, yanmışbirbiletin de türkçeyi dikkatli kullanması için de men çağrıda bulunuyorum yine.



Bir ordan bir burdan gelen soru ve yorumlara cevaben:
a. herşeyin başı kadınlar, bakınız adam ne güzel bir resim yaptı da adını ne koydu? origin of the world. bu sanat eseriyle ilgili oflayıp puflayanlara bilgi: http://en.wikipedia.org/wiki/L%27Origine_du_monde

b. güzel bir proje, buradan selam olsun kendisine http://imtracingemin.blogspot.com/2009/06/blog-post.html

c. herşeyin başı adalet, bu histen yoksun olanlarla konuşmak, tartışmak ne zor oluyor.

d. 27-32 yaşlarındaki kızlarımız yuva kurmak istiyor. hepsine selam olsun.

e. yanlış metafor kullanıyor ya insanlar, neolmuş kullanıyorlarsa?

f. her ilişki bitiyor, bu fikri sevgiyle kucaklayalım.

g. "yüzeysel yazı olm bunlar" diyenlere de buradan öngörümü gönderiyorum, nasıl olacaksa.

h. kadınların, adama, koca adayına, ademe, kocaya, hocaya, patrona, hoş bir ademe hoş görünmek istemesinden doğan çabaları (diyelim ki bir tek hoş görünme olmasın, kendini ispat olsun) nasıl oluyor da herşeyi karadelik gibi emiyor, nasıl bütün diğer fikir, kişi ve adamın üzerine çıkıyor, nasıl metalaştırıyor "şey"leri acayip birşey.




bye bye blackbird.

8 pabuç bağcığı:

jazzy cat 6/03/2009 8:35 am  

Pack up all my cares and woe
here i go singin' low
bye bye blackbird

Where somebody waits for me
sugar's sweet , so is he
bye bye blackbird

No one here can love or understand me
oh, what hard luck stories they all hand me

Make my bed and light the light
i'll be home late tonight
blackbird, bye bye

Make my bed and light the light
i'll be home late tonight
blackbird, bye bye.

thelunatic 6/03/2009 9:36 am  

:)
bir de caravan'ın lirikleri var..

jazzy cat 6/03/2009 11:43 am  

night, the stars above that shine so bright
the mistry of this fading light
that shines upon our caravan
....

this is so exciting
you are so inviting
resting in my arms
as I through to the magic charms of you..

(bu kadarını hatırlayabildim)

merve 6/03/2009 11:33 pm  

merve'siz comment, kambersiz dugun olmaz misali, coreklendim yine yorum kutusuna... coreklenmeye coreklendim de bu 'kadin'milleti zihniyetinden elbet bir gun seni cikaracak bir disi ve yoldan saptiracak bir insan evladi vardir, olacaktir, iste o zaman belki de bu blog isim degistirerek, 'gerekLI seyler'adini alacaktir. kim bilir? konuyla ne alaka diyenlere sasmam ama soyle bir istatistik sunmam sart oldu! Japonların yaş ortalaması ise 42,3 imis ve kadinlar daima erkeklerden once gocup giderlermis, o zaman onlar kadin degil mi? kadinsa da erkeklero neden tuketemiolar acep caponya'da?Japonya'da ayrica internet kullanıcısı tahmini 57,2 milyonmus, Türkiye’de ise bu rakam; 4,9 milyon, (Türk Telekom'a duyurmali bu arada... Ayrıca şu gazete satış rakamları ile ilgili olarak bu maddeyi de bağlayabiliriz. Bizler “Aman ya ne gerek var, İnternet üzerinde beleşe gazete okuyoruz zaten” demiyor muyuz? Zaten İnternet’i gazete okuma, MSN’e girme ve bahis oynama alanı yapmadık mı çoktan? Uyanın ey ahali!) gibi ara nagmelerle neredeyse blog yazisina esdeger commentimi noktalasam iyi olur artikin! velakin japonya kel alaka diyenlere de soyle bi duyurum olsun, caponca bilmemden mutevellit, pek severim o ulke insanlarini arastirmayi, buradan cikan sonuc yani kissa-dan hisse, kirtthelunatic caponya'ya tasinsin ki orada omru uzasin,cekmesin su kadin milletinden... bana katilan???

merve 6/03/2009 11:36 pm  

a unuttum yahu... 27-32 yas arasi degil bence, belki o yasta su yuzune cikiyordur ama Turk toplumunda bence 18-forever seklinde bir kadin grubu evlenmek istemekte... hatta 80 yasinda bile bu ise heveslenenler bizzat tanidim... o yuzden yasi sinirlamayalim derim:)

alice in wonderland 6/05/2009 1:52 am  

kadınların öngörüsünden, büyüsüden, kem gözlerinden ve kelamından korkan ademoğulları onları yakarak yoketmiş, yokediyor hala bazı yerlerde, bizde namus adına. kadın diye bişey yoktur, kadınlar vardır, ve sen de kırthelunatic, sendeki kadınla barıştığın zaman senin de pervasız öngörülerde bulunduğunu farkedeceksin. nokta.

Melmoth 6/07/2009 12:29 am  

alice, lunatic'e olan öfkenden mi yoksa yazdigi yazidan tiksinmenden mi bilemem ama her sartta hakli sözler, lunatic'in coktan hak ettigi sözler. tebrikler.

thelunatic 6/07/2009 10:52 pm  

haha.
melmoth, alice'in yazıdan tiksinmiş olabileceğini belirtmen fazlasıyla manidar. tabii, "aa neoldu, kim, napıyor" diye bakarsın bunu söyleyince..
alice,
tabii farkedilemiyordur, o taraftan "pervasız öngörülerim". noktayı mürekkep, kağıda yayılacak şekilde koymuşsun.

merve,
caponyadan daha uzaklara taşınma planım var. herkese mutlu son.

güzel müzik dinleyelim dinletelim.

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP