neden kapandı

email adresimle bir blog davetini kabul ettiğim ve o blogun yazar kabiliyetlerine sahip olduğum ve diğer yazarların kendime ait bu blogu görmesini istemediğlim için blogumu kullanıma kapatmış durumdayım. Bu durum çok saçma.bunu düzeltmek için bir çok kaynağa baktım. ama resmi forumlarda verilen cevap şu "stuck" sıkışıp kalma durumu yani. Ben diğer blogun admini olduğum halde o blogtan çıkamıyorum. Bunu bilerek yaptıklarını iddia ediyorlar.Blogger.com un yani.
blogumu okuyan arkadaşlarım tabii neden kapandığını merak ediyorlar blogun. yapabileceğim iki şey var ya birtakım kişilere yani okurlara şifre verip girmelerini sağlamak ya da başka bir adrese taşımak blogu. her ikisi de zahmetli ve saçma geliyor bana şuan.
ama aynı zamanda hayatımda çözemediğim sorunlardan biri de aynı zamanda. bu yüzden çözülmesi gerekir salık buyurdu.
tanrı.

1 pabuç bağcığı:

indis 3/19/2007 9:24 am  

her şeye evet evet evet, oldu oldu oldu, tamam tamam tamam denirse "neden kapandı" diye post yazmak zorunda kalınabilir.. sıkıcı olmuştu buralar bi de..

Post a Comment

bir daha düşün ey düşünür!

Burada metni yapılandırın

İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik İçerik
kusmadan
içerik içerik
bög

Blog Archive

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP